Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle1193g1551kcal77.5g238.6g35.8g59.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g293g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Korianteri, annos 10g23g4.5kcal0.5g0.9g0.1g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 220g754kcal22.4g153.8g2.6g7.7g
Korianteri, tuore, annos 20g203g41kcal4.1g8.1g1g6.1g
Sinappi 23g30kcal1g3.2g1.4g0.4g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4.5g13kcal0.5g1.9g0.1g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4446g6679kcal222g866.6g264g171.4g
Valittu annoskoko2223g3340kcal111g433.3g132g85.7g
Annoskoko puolitettuna1112g1670kcal55.5g216.7g66g42.9g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g5.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210161