Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 562g135kcal10.2g12.4g1.7g12.9g
Parsakaali, keitetty, suolaa 562g195kcal25.7g10.9g1.7g13.9g
Broilerisuikale, keskiarvo 450g547kcal95.6g0g18g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%225g292kcal6.7g4.5g29.2g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 225g742kcal4.5g6.7g78.7g0g
Oliiviöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g169g658kcal48.9g1g48.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4446g5678kcal383.2g71g417.2g54g
Valittu annoskoko2223g2839kcal191.6g35.5g208.6g27g
Annoskoko puolitettuna1112g1420kcal95.8g17.8g104.3g13.5g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191