Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 375g90kcal6.8g8.3g1.1g8.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g375g76kcal2.3g14.3g1.1g5.3g
Kesäkurpitsa zucchini 375g68kcal2.1g9.4g1.5g2.6g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g188g225kcal6.4g6.8g18.8g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g375g450kcal8.6g18g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4446g3121kcal172.2g135.2g202g40.6g
Valittu annoskoko2223g1561kcal86.1g67.6g101g20.3g
Annoskoko puolitettuna1112g780kcal43.1g33.8g50.5g10.2g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482