Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman334g567kcal40g0g33.3g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Vesi1251g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 83g19kcal1.5g2g0.2g1.8g
Palsternakka 125g80kcal0.6g14.8g0.5g5.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Juuriselleri 114g36kcal1.4g5.3g0.2g3.5g
Peruna, keskikokoinen 60g167g100kcal2.5g21.7g0.2g1.5g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi1.7g5.5kcal0.1g0.3g0.5g0g
Maustepippuri, annos 1g6.7g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4450g1696kcal94.6g104.8g70.6g31.2g
Valittu annoskoko2225g848kcal47.3g52.4g35.3g15.6g
Annoskoko puolitettuna1113g424kcal23.7g26.2g17.7g7.8g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.4g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512