Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai698g2584kcal34.9g223.5g174.6g14g
Pinaattipakaste 150g262g37kcal5g1g1.3g3.4g
Parsakaali brokkoli 262g92kcal12.1g5.1g0.8g6.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 349g1044kcal62.9g4.2g87.3g0g
Pinjansiemenet, Parrots87g541kcal25.3g11.3g48g3.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 349g300kcal10.8g15.4g21g0g
Kananmuna kuorineen punnittu210g264kcal23g0.6g18.9g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4452g9725kcal348g522.2g703.8g54.2g
Valittu annoskoko2226g4862kcal174g261.1g351.9g27.1g
Annoskoko puolitettuna1113g2431kcal87g130.6g176g13.6g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104218