Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha982g1630kcal186.6g0g98.2g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)281g182kcal9g13.5g9.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g105g337kcal9.5g54.7g6.3g9.5g
Omena, ulkomainen, kuorittu 281g125kcal0.5g26.4g0.3g5g
Sipuli 210g64kcal2.6g10.1g0.4g3.6g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g147g131kcal22.1g0.7g4.4g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g210g589kcal40g0g48.4g2.1g
Siirappi 10g30kcal0g7.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4452g6175kcal540.6g225.4g335.6g40.4g
Valittu annoskoko2226g3088kcal270.3g112.7g167.8g20.2g
Annoskoko puolitettuna1113g1544kcal135.2g56.4g83.9g10.1g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706