Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g58g158kcal9.3g0g13.4g0g
Lohifilee 150g293kcal28.1g0g20.3g0g
Timjami 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1.7g2.2kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 10g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g916kcal75.6g1.4g67.8g1.2g
Valittu annoskoko223g458kcal37.8g0.7g33.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna112g229kcal18.9g0.4g17g0.3g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391