Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 63g205kcal6.4g41.5g0.7g2.1g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g46g120kcal8.3g0.2g9.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)92g32kcal0.9g6.4g0.5g1.3g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g22g66kcal5.7g0.4g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g845kcal42.6g97g30g6.8g
Valittu annoskoko223g423kcal21.3g48.5g15g3.4g
Annoskoko puolitettuna112g211kcal10.7g24.3g7.5g1.7g
Arvot/100g100g190kcal9.6g21.7g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944