Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g1.9g3kcal0.2g0.6g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g63g22kcal0.6g4.1g0.3g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g38g89kcal4.6g0g7.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g5g17kcal0.6g3.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g291kcal12.8g20.2g15.4g2g
Valittu annoskoko223g146kcal6.4g10.1g7.7g1g
Annoskoko puolitettuna112g73kcal3.2g5.1g3.9g0.5g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.5g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=414876