Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g88g61kcal14g0g0.3g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Purjosipuli 27g6.3kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Paprika punainen 3.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g15g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g2.2g5.7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g81g28kcal0.8g5.5g0.4g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g1.1g2.3kcal0g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g278kcal31.4g16g9g2.6g
Valittu annoskoko223g139kcal15.7g8g4.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna112g70kcal7.9g4g2.3g0.7g
Arvot/100g100g62kcal7g3.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928