Kermainen kookoskana

Sulata kukkakaali siivilässä, ruskista kana pannulla ja katso että palaset ovat sopivan pieniä.

Mausta chilillä, curryllä, valkopippurilla ja rakuunalla reippaasti, lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää seokseen auringonkukansiemenet, anna hetki paistua ja lisää kukkakaali.

Ruskistele ja mausta vielä hieman chilillä ja rakuunalla, lisää kokookoskerma ja anna hautua n. 10 min. Tarkista maku.

Tästä tulee 2 suhteellisen isoa annosta tai 3 pientä.

Que Aproveche!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton55g59kcal12.6g0g0.8g0g
Kookoskerma, kara44g109kcal2g0.6g10.9g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g109g19kcal2.1g2.3g0.2g0g
Auringonkukansiemen11g63kcal2.5g1.4g5.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g578kcal38.4g8.6g43.6g1.4g
Valittu annoskoko223g289kcal19.2g4.3g21.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna112g145kcal9.6g2.2g10.9g0.4g
Arvot/100g100g130kcal8.6g1.9g9.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151193