Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g194kcal22.2g0g11.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 29g19kcal0.9g1.4g1g0g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Korppujauho 3.6g13kcal0.4g2.7g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pekoni atria25g87kcal3.7g0g7.4g0g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Hunaja 2.2g7.2kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g687kcal57g16g42g2.2g
Valittu annoskoko223g343kcal28.5g8g21g1.1g
Annoskoko puolitettuna112g172kcal14.3g4g10.5g0.6g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731