Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 94g33kcal4.3g1.8g0.3g2.3g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus15g52kcal2.1g0.1g4.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g247kcal1.5g2.2g26.2g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%37g86kcal10.9g0.9g4.5g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.7g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana447g842kcal37.8g10.2g71.8g5.2g
Valittu annoskoko224g421kcal18.9g5.1g35.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna112g211kcal9.5g2.6g18g1.3g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.3g16.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994