Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 22g89kcal0g21.9g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl88g298kcal1.7g2.6g30.6g0g
Mustikka, Pakkasmarja88g29kcal0.4g5.6g0.5g2.9g
Marenki 26g72kcal1.3g16.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana447g977kcal7g93g62.4g5.8g
Valittu annoskoko224g489kcal3.5g46.5g31.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna112g244kcal1.8g23.3g15.6g1.5g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62218