Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g88g149kcal17.5g0g8.8g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g69g114kcal5.5g21.4g0.7g2.1g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 42g26kcal1.2g2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g635kcal53.2g47.6g25.8g4.4g
Valittu annoskoko224g317kcal26.6g23.8g12.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna112g159kcal13.3g11.9g6.5g1.1g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.6g5.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759