Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g49g84kcal9.8g0g4.9g0g
Peruna, uusi 37g29kcal0.6g5.9g0.1g0.4g
Sipuli kuivattu 1.4g3.8kcal0.1g0.5g0g0.5g
Keittojuurekset, apetit28g7.3kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 106g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.5g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.1g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g261kcal22g16.8g11g3.2g
Valittu annoskoko224g131kcal11g8.4g5.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna112g65kcal5.5g4.2g2.8g0.8g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.8g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386125