Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g94g160kcal18.8g0g9.4g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g47g12kcal0.7g2.1g0.1g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g47g20kcal1.1g2.9g0.1g0.8g
Pirkka kermajuusto 17%7.5g22kcal2.3g0.1g1.3g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)28g20kcal3.4g1g0.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g474kcal52.6g12.2g23.4g1.6g
Valittu annoskoko224g237kcal26.3g6.1g11.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna112g119kcal13.2g3.1g5.9g0.4g
Arvot/100g100g106kcal11.7g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936