Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g28g15kcal1.6g1.5g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g4.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Graavilohi, maustettu, annos 50g21g39kcal2.9g0.4g2.9g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 21g9kcal0g2g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Riisi & ruis (Risella)42g144kcal3.8g30g0.8g3.4g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi1.4g2.7kcal0g0.4g0.1g0g
Vesi99g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g436kcal16.6g69.2g9.6g7.8g
Valittu annoskoko224g218kcal8.3g34.6g4.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna112g109kcal4.2g17.3g2.4g2g
Arvot/100g100g98kcal3.7g15.5g2.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201