Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 999g350kcal46.1g19.5g3g25g
Jauheliha, sika-nauta 333g737kcal58.2g0g56.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 499g1648kcal10g15g174.7g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)67g53kcal2.3g12.6g0.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa166g499kcal38.3g0g38.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g166g466kcal31.6g0g36.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4460g7508kcal373g94.2g619.8g50g
Valittu annoskoko2230g3754kcal186.5g47.1g309.9g25g
Annoskoko puolitettuna1115g1877kcal93.3g23.6g155g12.5g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366