Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 360g65kcal2g9g1.4g2.5g
Purjosipuli225g43kcal4.1g5.4g0.5g4.7g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g333g117kcal3.3g22.6g1.7g4.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P225g135kcal2.3g10.1g9g1.4g
Kiinankaali 180g36kcal2.8g4.1g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4464g810kcal30.2g105.2g26.4g31g
Valittu annoskoko2232g405kcal15.1g52.6g13.2g15.5g
Annoskoko puolitettuna1116g203kcal7.6g26.3g6.6g7.8g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268441