Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 224g227kcal2.9g10.9g18.4g3.9g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 202g154kcal9.1g26g0.4g2g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1122g673kcal11.2g50.5g44.9g6.7g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)651g716kcal162.6g0g6.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl22g202kcal0g0g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4464g3942kcal371.6g174.8g185.2g25.2g
Valittu annoskoko2232g1971kcal185.8g87.4g92.6g12.6g
Annoskoko puolitettuna1116g986kcal92.9g43.7g46.3g6.3g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481