Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse241g1786kcal0g0g197.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 627g2153kcal63.9g439.2g7.5g22g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 265g379kcal33.2g0.8g27.2g0g
Vesi241g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 410g1665kcal0g409.8g0g0g
Mustikka metsä- 434g191kcal2.2g27.8g2.6g14.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4464g12388kcal199.8g1764.4g470.4g72.8g
Valittu annoskoko2232g6194kcal99.9g882.2g235.2g36.4g
Annoskoko puolitettuna1116g3097kcal50g441.1g117.6g18.2g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172644