Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g68g238kcal4.1g51.7g1.2g1.4g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 801g307kcal8g55.2g1.6g20g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha320g532kcal60.8g0g32g0g
Basilika, tuore 8g2.2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)400g184kcal12.8g19.2g6g0g
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss60g201kcal13.2g0.1g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4464g3223kcal222.2g260.8g133.8g45.8g
Valittu annoskoko2232g1612kcal111.1g130.4g66.9g22.9g
Annoskoko puolitettuna1116g806kcal55.6g65.2g33.5g11.5g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309796