Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g1508g905kcal150.8g64.8g4.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu332g418kcal36.5g1g29.9g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g362g1122kcal61.5g195.5g10.5g47.1g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4464g4996kcal500.8g545.4g89.8g94.6g
Valittu annoskoko2232g2498kcal250.4g272.7g44.9g47.3g
Annoskoko puolitettuna1116g1249kcal125.2g136.4g22.5g23.7g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292