Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)350g70kcal0g22.7g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)700g6279kcal0g0g693g0g
Sitruunamehu, laimentamaton350g74kcal1g5.6g0g0.3g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g53g51kcal3.2g8.9g0.2g0g
Basilika, tuore 35g10kcal1.1g0.4g0.3g0.6g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g35g17kcal0.5g2.6g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4473g13018kcal12.4g83g1388g5.8g
Valittu annoskoko2237g6509kcal6.2g41.5g694g2.9g
Annoskoko puolitettuna1118g3255kcal3.1g20.8g347g1.5g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.9g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423