Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 14g32kcal2.2g0.1g2.5g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g70g83kcal12.1g0.9g3.1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 50g21kcal0.2g2.1g0g0g
Lanttu 20g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Ruusukaali 25g6.1kcal0.3g0.5g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Paprika punainen 20g5.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g321kcal30.6g13.8g11.8g4g
Valittu annoskoko224g160kcal15.3g6.9g5.9g2g
Annoskoko puolitettuna112g80kcal7.7g3.5g3g1g
Arvot/100g100g72kcal6.8g3.1g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959