Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä66g72kcal5.1g11.8g0.3g5.3g
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.1g0g0.4g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Persilja 1.5g0.4kcal0g0g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 29g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka35g3.5kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Feta, Arla Apetina 3%29g32kcal5.3g0.6g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g350kcal24.2g41.4g8.6g14g
Valittu annoskoko224g175kcal12.1g20.7g4.3g7g
Annoskoko puolitettuna112g88kcal6.1g10.4g2.2g3.5g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g1.9g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449