Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki97g66kcal11.8g3.8g0.2g0g
Edam 24% (Arla)58g186kcal15.1g0g14g0g
Kananmuna kuorineen punnittu53g67kcal5.8g0.2g4.8g0g
Vehnälese 4.7g11kcal0.6g0.7g0.2g1.7g
Ruisjauho kokojyväjauho 9g28kcal0.8g5.2g0.2g1.3g
Leivinjauhe 1.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g722kcal68.4g21.2g38.8g6g
Valittu annoskoko224g361kcal34.2g10.6g19.4g3g
Annoskoko puolitettuna112g181kcal17.1g5.3g9.7g1.5g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577