Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g176g251kcal35.1g0g12.3g0g
Kananmuna kuoreton 26g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Lanttu 22g6.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g590kcal77.2g2.2g30.2g0.8g
Valittu annoskoko224g295kcal38.6g1.1g15.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna112g148kcal19.3g0.6g7.6g0.2g
Arvot/100g100g132kcal17.2g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893