RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g44g140kcal0g1.3g16.6g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)15g48kcal1.6g9.4g0.4g1.8g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g65g217kcal8.9g41.5g1.5g3.9g
Raparperi 35g12kcal0.2g1.9g0g0.5g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.2g6.8kcal0.2g1.3g0.2g0.6g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.4g16kcal0.2g3.5g0.2g0g
Hermesetas-jauhe2g5.7kcal0g1.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g1054kcal36.2g122g49g15.2g
Valittu annoskoko224g527kcal18.1g61g24.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna112g263kcal9.1g30.5g12.3g3.8g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435