Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt94g43kcal3g4.5g1.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%19g30kcal0.5g0.5g2.8g0g
Tonnikala öljyssä 28g53kcal7.6g0g2.5g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g19g13kcal2.1g0.5g0.3g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli19g56kcal0.7g0.8g5.6g0g
Tilli tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana449g634kcal37g47g32.2g1.8g
Valittu annoskoko224g317kcal18.5g23.5g16.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna112g159kcal9.3g11.8g8.1g0.5g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.5g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689