Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas23g66kcal4.5g0g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Ruokakerma Valio 5%38g23kcal0.5g1.1g1.9g0g
Poronliha 28g36kcal6.1g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g385kcal24.2g11g27.2g0.8g
Valittu annoskoko224g192kcal12.1g5.5g13.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna112g96kcal6.1g2.8g6.8g0.2g
Arvot/100g100g86kcal5.4g2.5g6.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283