Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit9g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ahven 35g29kcal5.9g0g0.6g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g24g28kcal0.8g0.8g2.3g0g
Kalaliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana449g197kcal15.6g18.6g6.2g1.6g
Valittu annoskoko224g99kcal7.8g9.3g3.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna112g49kcal3.9g4.7g1.6g0.4g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622