Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu29g88kcal1.2g1.2g8.7g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)37g22kcal0.4g1.6g1.5g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g44g105kcal7.9g0g7.9g0g
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g63g209kcal7.6g41.5g1.4g3.8g
Valkoviini kuiva 18g12kcal0.1g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio 1.6g4.9kcal0.2g0.5g0.2g0g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana449g967kcal35.8g92.8g47.4g8.6g
Valittu annoskoko225g484kcal17.9g46.4g23.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna112g242kcal9g23.2g11.9g2.2g
Arvot/100g100g215kcal8g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979