Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)50g80kcal9.5g0g4.5g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 1.9g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g38g13kcal0.1g2.7g0.1g0.7g
Hunaja 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Persilja13g1.5kcal0.2g0.1g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana449g296kcal21.8g27.2g10.2g4.8g
Valittu annoskoko225g148kcal10.9g13.6g5.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna112g74kcal5.5g6.8g2.6g1.2g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129