Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 31g8.8kcal0.3g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Selleri, annos 50g14g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 22g3.7kcal0.5g0g0.1g0.5g
Pekoni rasvainen 13g49kcal1.6g0g4.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g9g26kcal1.8g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g212kcal9.6g9.8g14.4g3.6g
Valittu annoskoko225g106kcal4.8g4.9g7.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna112g53kcal2.4g2.5g3.6g0.9g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208