Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 39g41kcal8.8g0g0.6g0g
Arla Apetina 8% feta58g88kcal9.3g2.3g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g8.8g6.6kcal0.1g1.6g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Ruokakerma Valio 5%58g35kcal0.7g1.6g2.9g0g
Torino tumma proteiinipasta plus29g99kcal6.7g15.5g1.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g581kcal52g44.8g21.8g4.8g
Valittu annoskoko225g291kcal26g22.4g10.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna113g145kcal13g11.2g5.5g1.2g
Arvot/100g100g129kcal11.6g10g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087