Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g26g16kcal0.4g3.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Purjosipuli 11g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Seiti x-tra33g26kcal5.6g0.3g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.4g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g111kcal13.2g11.4g1g1.6g
Valittu annoskoko225g56kcal6.6g5.7g0.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna112g28kcal3.3g2.9g0.3g0.4g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448