Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g44g48kcal10.1g0g0.8g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali109g23kcal1.3g3.7g0.2g2.3g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)44g11kcal0.4g2.4g0g0.6g
Kesäkurpitsa, tuore6.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g36kcal0.2g0.3g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g264kcal24.4g14.2g11.8g6g
Valittu annoskoko225g132kcal12.2g7.1g5.9g3g
Annoskoko puolitettuna112g66kcal6.1g3.6g3g1.5g
Arvot/100g100g59kcal5.4g3.2g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720