Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 73g46kcal2.2g3.5g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g11g43kcal3.2g0.2g3.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Makaroni (myllynparas raaka)73g255kcal9.3g50.8g1.4g2.3g
Paistijauheliha 10%51g87kcal10.2g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g911kcal52.2g109.6g29g4.8g
Valittu annoskoko225g456kcal26.1g54.8g14.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna112g228kcal13.1g27.4g7.3g1.2g
Arvot/100g100g203kcal11.6g24.4g6.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103