Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Rypsiöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 100g227kcal14g1.7g18g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Pinaatti 1700g227kcal27.5g6.8g5.1g22.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g2926kcal97.2g58.8g247.8g56g
Valittu annoskoko2240g1463kcal48.6g29.4g123.9g28g
Annoskoko puolitettuna1120g732kcal24.3g14.7g62g14g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790