Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 254g46kcal1.4g6.4g1g1.8g
Porkkana 298g97kcal1.8g16.6g0.6g7.6g
Sipuli (kuorittu)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Palsternakka 96g61kcal0.5g11.4g0.4g4.3g
Paprika, punainen53g14kcal0.5g2.4g0.2g1.1g
Parsakaali brokkoli 149g52kcal6.9g2.9g0.4g3.7g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Tomaattimurska 368g108kcal2.1g19.5g0.7g7g
Kasvisliemikuutio 19g59kcal1.8g2.6g4.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g963kcal35g138.6g16.2g56g
Valittu annoskoko2240g481kcal17.5g69.3g8.1g28g
Annoskoko puolitettuna1120g241kcal8.8g34.7g4.1g14g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820