Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 560g799kcal70g1.7g57.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki467g261kcal39.7g23.3g0.9g0g
Fiber husk (1rkl=10g)47g4.7kcal0.7g0g0.3g39.7g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g93g535kcal16.5g6.5g46.3g11g
Kauralese 233g840kcal42g106.4g18g40.8g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g233g1400kcal49g15.4g126g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%560g1288kcal162.4g14g67.2g0g
Leivinjauhe 47g82kcal2.4g17.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g10419kcal765.4g369.8g632.2g183.4g
Valittu annoskoko2240g5210kcal382.7g184.9g316.1g91.7g
Annoskoko puolitettuna1120g2605kcal191.4g92.5g158.1g45.9g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658