Kauraruudut (elovena)

Sekoita kädenlämpöiseen veteen kuivat aineet ja sulatettu margariini.

Kaada taikina syvään uunipeltiin leivinpaperin päälle ja taputtele tasaiseksi.

Anna kohota liinan alla.

Voit koristella sämpylät voitelemassa taikinan pintaan kananmunaa ja ripottelemalla kaurahiutaleita päälle.

Leikkaa taikinalevy neliöiksi
Paista 225 asteessa 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Piipiipaapa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g22g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale 318g1190kcal46.1g181.3g23.2g31.8g
Vehnäjauho puolikarkea 775g2660kcal79g542.6g9.3g27.1g
Sokeri 24g97kcal0g23.8g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 994g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini (Eldorado)99g716kcal1g1g79.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g9324kcal252.2g1497.4g224g117.8g
Valittu annoskoko2240g4662kcal126.1g748.7g112g58.9g
Annoskoko puolitettuna1120g2331kcal63.1g374.4g56g29.5g
Arvot/100g100g208kcal5.6g33.4g5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126623