Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 560g101kcal3.1g14g2.2g3.9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g560g2184kcal0g548.8g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g560g157kcal3.4g33.3g1.1g14g
Raparperi 560g189kcal3.9g30.8g0.6g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g5261kcal20.8g1253.8g7.8g51.4g
Valittu annoskoko2240g2631kcal10.4g626.9g3.9g25.7g
Annoskoko puolitettuna1120g1315kcal5.2g313.5g2g12.9g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731