Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)26g232kcal0g0g26.3g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 18g20kcal1.5g3g0.1g0.4g
Riisi, keitetty, suolaa 263g360kcal6.4g79.5g0.7g2.4g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g789g552kcal38.6g94.6g5.5g0g
Soijakastike 26g16kcal1.4g2.5g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)745g559kcal134.1g3.7g7.4g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g351g340kcal68.4g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g4170kcal501.4g368.8g94g6.4g
Valittu annoskoko2240g2085kcal250.7g184.4g47g3.2g
Annoskoko puolitettuna1120g1043kcal125.4g92.2g23.5g1.6g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171560