Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl272g356kcal35.3g1.4g23.4g0g
Sokeri 398g1616kcal0g397.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 382g1310kcal38.9g267.2g4.6g13.4g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Voi 176g1274kcal2.1g0.7g142.8g0g
Maito, Kevyt293g135kcal9.4g14.1g4.4g0g
Mustikka metsä- 703g309kcal3.5g45g4.2g23.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g10061kcal180.2g1465.4g358.8g73.4g
Valittu annoskoko2240g5031kcal90.1g732.7g179.4g36.7g
Annoskoko puolitettuna1120g2515kcal45.1g366.4g89.7g18.4g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189149