Mantelileipä (rahka) - karppi - sovellettuSCD

Ensin kosteat aineet kulhoon ja sekaisin, sitten kuivat aineet perään, sekoitus ja uuniin 175 astetta n. 30 min

Annoksesta tulee 19 kpl keskimäärin 32g/kpl valmispaino siis.

Painohävikki valmistuksessa n. 20%. => punnittu valmispaino + 20% = raakapaino eli se joka tallennetaan kalorilaskuriin.

Näitä voi syödä myös makeana kahvileipänä kun laittaa päälle jotain makeaa, NAM!

Juuri valmistuneesta taikinasta kun nostaa nokareita pellille, ei tarvitse taputella, leviävät uunissa itsestään littanoiksi.

Noin 10 min odottelua ja saat nokareista enemmän oikean sämpylän oloisia, nyt kannattaa hieman muotoillakin, niin saat pyöreitä ja tasaisia.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 442g630kcal55.2g1.3g45.3g0g
Maitorahka, maustamaton (Valio) 250 g, 1 purkki736g471kcal80.9g30.9g2.9g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)15g2.9kcal0g1g0g0g
Parmesan formaggio da pasta80g363kcal31.8g0g26.2g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Manteli 618g3807kcal148.7g40.8g333.8g44.5g
Rypsiöljy 62g547kcal0g0g61.8g0g
Ruokasuola jodioitu 5.9g0.2kcal0g0g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 103g333kcal29.9g7.2g20.6g31.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 82g556kcal22.2g5.7g47.8g10.1g
KauraKuitunen (Hirvelä)85g105kcal6.1g13.7g2.8g59.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g13670kcal750.8g210.2g1082.4g291.4g
Valittu annoskoko2240g6835kcal375.4g105.1g541.2g145.7g
Annoskoko puolitettuna1120g3418kcal187.7g52.6g270.6g72.9g
Arvot/100g100g305kcal16.8g4.7g24.2g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238385