Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona928g631kcal113.2g36.2g1.9g0g
Emmental juustoraaste, lidl464g1707kcal134.5g0g129.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu580g730kcal63.8g1.7g52.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 162g494kcal14.2g89.9g3.1g22.6g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g84g103kcal6g13.4g2.8g58.2g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g7409kcal665.8g300g379.8g161.8g
Valittu annoskoko2240g3705kcal332.9g150g189.9g80.9g
Annoskoko puolitettuna1120g1852kcal166.5g75g95g40.5g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101