Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g393g508kcal16.5g20.1g39.3g0g
Auringonkukansiemen 333g1980kcal76.7g42g165g20g
Seesaminsiemen, kuorineen 200g1349kcal53.8g13.8g116g24.6g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale167g100kcal16.7g8.3g0.5g121.7g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g200g966kcal49g66.6g57.6g56.8g
Fiber husk (1rkl=10g)33g3.3kcal0.5g0g0.2g28.3g
Kananmuna kuoreton 367g523kcal45.8g1.1g37.6g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g67g250kcal11.9g29.5g14.9g7g
Leivinjauhe 33g59kcal1.7g12.6g0g0.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki440g246kcal37.4g22g0.9g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g11967kcal620g432g864g517.2g
Valittu annoskoko2240g5984kcal310g216g432g258.6g
Annoskoko puolitettuna1120g2992kcal155g108g216g129.3g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.6g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415